40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

masini similare

CPA imbunatateste break-ul

CPA sharpens the shooting brake

Premiera mondială a primului Shooting Panamera de frânare a fost la Salonul Auto de la Geneva din 2017. Am aruncat o privire atentă la Porsche și l-am testat amănunțit pe drum și pe dyno. Porsche laudă frâna de tragere ca fiind o versiune mai potrivită pentru utilizarea zilnică a Panamera, sportivitate pe care nu ar fi trebuit să o piardă. Criticii se plâng însă de lipsa de putere. Dar avem o soluție dovedită în Petto - CPA PowerBox. Datorită dezvoltării software-ului nostru specific motorului, Porsche Panamera Sport Turismo poate oferi până la 86 CP mai mult. În plus, cu un cuplu cu 115 NM mai mult, care asigură un început bun. În cele din urmă, a fost pe dyno să optimizeze comportamentul de accelerare și schimbarea vitezei.

diagrama de performanță Porsche Panamera (II)
05.12.2018

Porsche : Încercări ulterioare

12.06.2018
  • Porsche 911 991 Carrera 4

Cu caracteristicile specifice ale CPA PowerBox, Porsche 911 Carrera 4 își atinge potențialul maxim. Rezultatul este o creștere a performanței cu până la 20%, în combinație cu sistemul conectiv CPA îmbunătățește, de asemenea, răspunsul accelerației.

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Cu CPA PowerBox se poate obține o creștere a performanței de până la 80 CP, care este, de asemenea, vizibilă. Testele pe termen lung și dezvoltarea de software specifice motorului facilitează buna cooperare între CPA PowerBox și Porsche Macan S.

08.12.2020
  • Porsche 911 991 Turbo S

PedalBox-ul de la CPA Performance vă sprijină în diferite situații de conducere cu moduri diferite de la Eco II la Sport +. Astfel, puteți regla și controla răspunsul pedalei de accelerație, de la economic la sportiv.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Puterea PowerBox a CPA Chiptuning, o creștere semnificativă a puterii. Acest lucru vă face mașina mai sportivă.

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Programul special dezvoltat vă oferă Porsche Macan S Diesel cu performanțe uimitoare. De asemenea, combinația PowerBox Nitro și PedalBox este o noutate care vă va oferi o mulțime de distracții.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Prin chiptuning-ul nostru Porsche, s-ar putea realiza o creștere excelentă a performanței și un cuplu sensibil mai mare.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.