Nu ai ales inca o masina. Alege masina

masini similare

Pe dyno: Porsche Macan S

Porsche Macan S chiptuning

Foarte sportiv Porsche Macan S a arătat deja în testele noastre de conducere pentru înregistrarea datelor ce se află în el. Agil, este nevoie de fiecare colț cu direcția directă și, de asemenea, denivelările de pe stradă sunt compensate de suspensia foarte bine funcționată. După colectarea datelor, am dezvoltat software-ul specific motorului pentru Porsche Macan S și l-am testat și ajustat bine în testele noastre pe termen lung. În cele din urmă am fost pe dyno. Suntem încântați de rezultatul creșterii performanței cu PowerBox-ul nostru.

diagrama de performanță Porsche Macan S
03.07.2019

Porsche : Încercări ulterioare

12.06.2018
  • Porsche 911 991 Carrera 4

Cu caracteristicile specifice ale CPA PowerBox, Porsche 911 Carrera 4 își atinge potențialul maxim. Rezultatul este o creștere a performanței cu până la 20%, în combinație cu sistemul conectiv CPA îmbunătățește, de asemenea, răspunsul accelerației.

08.12.2020
  • Porsche 911 991 Turbo S

PedalBox-ul de la CPA Performance vă sprijină în diferite situații de conducere cu moduri diferite de la Eco II la Sport +. Astfel, puteți regla și controla răspunsul pedalei de accelerație, de la economic la sportiv.

12.06.2018
  • Porsche Panamera (II) 4S

Experimentați puternicul V6 al Porsche Panamera 4S în combinație cu CPA PowerBox Nitro. Până la 523 CP și 653 NM sunt posibile cu software-ul specific, consultați singur.

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Experimentează viața de zi cu zi împreună cu performanțe grozave. CPA PowerBox Nitro oferă în noul Porsche Panamera Sport Turismo o creștere a performanței de până la 86 CP.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Prin chiptuning-ul nostru Porsche, s-ar putea realiza o creștere excelentă a performanței și un cuplu sensibil mai mare.

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Programul special dezvoltat vă oferă Porsche Macan S Diesel cu performanțe uimitoare. De asemenea, combinația PowerBox Nitro și PedalBox este o noutate care vă va oferi o mulțime de distracții.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.