40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

masini similare

Pe dyno: Porsche Macan S

Porsche Macan S chiptuning

Foarte sportiv Porsche Macan S a arătat deja în testele noastre de conducere pentru înregistrarea datelor ce se află în el. Agil, este nevoie de fiecare colț cu direcția directă și, de asemenea, denivelările de pe stradă sunt compensate de suspensia foarte bine funcționată. După colectarea datelor, am dezvoltat software-ul specific motorului pentru Porsche Macan S și l-am testat și ajustat bine în testele noastre pe termen lung. În cele din urmă am fost pe dyno. Suntem încântați de rezultatul creșterii performanței cu PowerBox-ul nostru.

diagrama de performanță Porsche Macan S
03.07.2019

Porsche : Încercări ulterioare

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Programul special dezvoltat vă oferă Porsche Macan S Diesel cu performanțe uimitoare. De asemenea, combinația PowerBox Nitro și PedalBox este o noutate care vă va oferi o mulțime de distracții.

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Experimentează viața de zi cu zi împreună cu performanțe grozave. CPA PowerBox Nitro oferă în noul Porsche Panamera Sport Turismo o creștere a performanței de până la 86 CP.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Puterea PowerBox a CPA Chiptuning, o creștere semnificativă a puterii. Acest lucru vă face mașina mai sportivă.

29.07.2018
  • Porsche Cayenne (PO536)

Oferă-i țării tale Porsche Cayenne o putere suplimentară de până la 26%, astfel încât puterea să poată ajunge până la 427 CP. Experimentează V6 puternic în combinație cu CPA Chiptuning.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Prin chiptuning-ul nostru Porsche, s-ar putea realiza o creștere excelentă a performanței și un cuplu sensibil mai mare.

12.06.2018
  • Porsche 911 991 Carrera 4

Cu caracteristicile specifice ale CPA PowerBox, Porsche 911 Carrera 4 își atinge potențialul maxim. Rezultatul este o creștere a performanței cu până la 20%, în combinație cu sistemul conectiv CPA îmbunătățește, de asemenea, răspunsul accelerației.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.