40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Limbajul de design clasic se întâlnește cu organe de înaltă tehnologie - Alfa 4C

Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo

Pe lângă greutatea redusă, mai ales direcția directă fără asistență electrică este un adevărat purtător de distracție. Șasiul este realizat din plastic armat cu fibră de carbon, șasiul este extrem de ușor și contribuie semnificativ la caracteristicile de conducere magnific. 4C este alimentat de un patru cilindri cu 1,8 L deplasare și 240 de cai putere standard. Cu PowerBox Nitro CPA oferă o mulțime de plăceri de a conduce. Cu un software sofisticat și specific motorului, performanța poate fi mărită cu până la 65 CP și 95 NM. Greutatea scăzută a italianului face ca puterea suplimentară să fie vizibilă direct și să convingă fiecare șofer un rânjet mare în față. Datorită direcției extrem de directe și a tracțiunii pe roțile din spate, puterea concentrată a celor patru cilindri în combinație cu CPA PowerBox este transferată perfect pe șosea, iar motorul se învârte cu bucurie în sus și împinge fără restricții înainte.

diagrama de performanță Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo
11.10.2018

Alfa Romeo : Încercări ulterioare

10.05.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet

Furnizare de putere potențială prin CPA Chiptuning. Este posibilă până la 25% o putere suplimentară pentru Giulia. Giulia conduce mai agil și economic, datorită optimizării hărții CPA PowerBox.

19.12.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet AT 8

Datorită CPA PowerBox, Giulia dvs. este capabilă să crească cu până la 25% mai multă putere. Chiptuning de CPA îmbunătățește plăcerea de a conduce. Utilizarea de zi cu zi și durabilitatea rămâne.

28.02.2015
  • Alfa Romeo Brera 2.4 JTDM 20V

Mai multă putere la Alfa Romeo Brera prin chiptuning CPA.

12.06.2018
  • Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 QV

Convingeți-vă de Chiptuning CPA, până la 644 CP și 758 NM sunt posibile prin CPA PowerBox. Rezultatele noi de vârf, precum și răspunsul accelerat îmbunătățit și tirajul sunt rezultatul.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.