40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Roadster italian cu gene japoneze

Abarth 124 Spider

Dacă sigla Fiat trebuie să cedeze Scorpionului, atunci înseamnă multă putere sub capotă. La fel și cu Abarth 124 Spider, care este, la fel ca versiunea domolă a Fiat, bazată tehnic pe Mazda Rx-5. CPA acordă o mână Fiat-ului reglat de Abarth - cu succes. Software-ul specific PowerBox optimizează puterea și cuplul. Drept urmare, sunt posibile până la 215 CP și 315 Nm. Turbo cu 4 cilindri apare cultivat și puternic după cura de performanță. Chiptuningul se remarcă în special în trecerea Abarth, deoarece raportul putere-greutate a fost acum îmbunătățit semnificativ. Oferă-i lui Abarth performanța pe care o merită.

diagrama de performanță Abarth 124 Spider
21.06.2018

Abarth : Încercări ulterioare

05.04.2017
  • Abarth 695 Tributo Ferrari

Dezvoltarea software-ului specific motorului pentru Abarth Tributo Ferrari aduce o mulțime de distracții și performanțe suplimentare convingătoare. PowerBox pentru Abarth, testează acum și experimentează distracție.

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

Reglarea Abarth Grande Punto cu CPA PowerBox. Optimizarea motorului cu dezvoltarea de software specificată auto.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.