40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Mai multi cai putere

Alfa Romeo Giulia QV

Deja designul Alfa Romeo Giulia trezește emoții grozave în fiecare iubitor de mașini, pe lângă datele fantastice de performanță ale Giuliei care perfecționează visul. Cu software-ul specific motoarelor de la CPA, Alfa Romeo Giulia atinge noi valori de vârf. Până la 644 CP și 758 NM sunt posibile - nivel super-sport. V6 Biturbo se transformă și mai fericit și dezvoltă mai multă presiune în orice situație de conducere, așa că ești mereu pregătit pentru noi provocări.

diagrama de performanță Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 QV
12.06.2018

Alfa Romeo : Încercări ulterioare

19.12.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet AT 8

Datorită CPA PowerBox, Giulia dvs. este capabilă să crească cu până la 25% mai multă putere. Chiptuning de CPA îmbunătățește plăcerea de a conduce. Utilizarea de zi cu zi și durabilitatea rămâne.

11.10.2018
  • Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo

Consultați Chiptuning Made in Germany, cu CPA PowerBox Nitro Alfa Romeo dvs. va obține un impuls de performanță de până la 65 CP și 95 NM. Prin urmare, este inevitabilă o mai mare performanță și plăcere de a conduce.

10.05.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet

Furnizare de putere potențială prin CPA Chiptuning. Este posibilă până la 25% o putere suplimentară pentru Giulia. Giulia conduce mai agil și economic, datorită optimizării hărții CPA PowerBox.

28.02.2015
  • Alfa Romeo Brera 2.4 JTDM 20V

Mai multă putere la Alfa Romeo Brera prin chiptuning CPA.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.