40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

masini similare

Visita nobila la CPA

Rolls Royce Wraith in teste

Cu ajutorul cupei de lux de 2,4 tone, a fost foarte important pentru noi să păstrăm caracterul adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, precum și senzația de conducere superioară și sublimă, asigurând în același timp o accelerare și o dinamică de conducere îmbunătățite. La dezvoltarea software-ului specific motorului, am obținut din nou un rezultat convingător. Acum, până la 725 CP și mândrul 918 NM conduc Rolls Royce Wraith cu PowerBox-ul nostru sublim pe asfalt. În combinație cu CPA PedalBox, răspunsul accelerației este îmbunătățit în continuare.

diagrama de performanță RollsRoyce Wraith
12.06.2018

RollsRoyce : Încercări ulterioare

19.10.2020
  • RollsRoyce Wraith Black Badge

Eleganță și sportivitate cu RollsRoyce Wraith Black Badget și PowerBox de la CPA Chiptuning. Puterea suplimentară este clar vizibilă și poate fi controlată cu ConnectiveSystem, prin PedalBox, prin apăsarea unui buton, după gustul fiecăruia.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.