40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet

Și mai multa sportivitate datorită CPA PowerBox

În testul nostru, Giulia a condus foarte plăcut, sportiv, dar nu agitat sau intruziv. Combinat cu o transmisie prin ZF, motorul turbo de 2,2 litri oferă performanțe adecvate. Tracțiunea roților din spate și un arbore cardanic din carbon contribuie la o experiență de conducere și mai sportivă. Gama de revizuire a fost optimizată, iar puterea a crescut cu până la 25%, totul datorită software-ului nostru specific. Acordăm o atenție specială pentru a obține utilizabilitatea și durabilitatea de zi cu zi. Convingeți-vă cu Chiptuning prin CPA.

diagrama de performanță Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet AT 8
19.12.2017

Alfa Romeo : Încercări ulterioare

12.06.2018
  • Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 QV

Convingeți-vă de Chiptuning CPA, până la 644 CP și 758 NM sunt posibile prin CPA PowerBox. Rezultatele noi de vârf, precum și răspunsul accelerat îmbunătățit și tirajul sunt rezultatul.

10.05.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet

Furnizare de putere potențială prin CPA Chiptuning. Este posibilă până la 25% o putere suplimentară pentru Giulia. Giulia conduce mai agil și economic, datorită optimizării hărții CPA PowerBox.

11.10.2018
  • Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo

Consultați Chiptuning Made in Germany, cu CPA PowerBox Nitro Alfa Romeo dvs. va obține un impuls de performanță de până la 65 CP și 95 NM. Prin urmare, este inevitabilă o mai mare performanță și plăcere de a conduce.

28.02.2015
  • Alfa Romeo Brera 2.4 JTDM 20V

Mai multă putere la Alfa Romeo Brera prin chiptuning CPA.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.