Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Putere suplimentară pentru Alfa Romeo Giulia

Sportiv cu consum redus de combustibil - CPA PowerBox

Sportiv, dar elegant, așa am simțit noua Alfa Romeo Giulia. Cu totul nou proiectat Giulia a impresionat prin dinamica de conducere strălucitoare și note de vârf în siguranța ocupanților. Inginerii noștri au dezvoltat un software extrem de specific, care îmbunătățește consumul redus de combustibil și îmbunătățește furnizarea de energie. Puterea poate fi crescută cu până la 25%. În combinație cu sistemul conectiv CPA, puteți controla puterea prin atingerea unui buton.

diagrama de performanță Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet
10.05.2017

Alfa Romeo : Încercări ulterioare

19.12.2017
  • Alfa Romeo Giulia 2.2 Multijet AT 8

Datorită CPA PowerBox, Giulia dvs. este capabilă să crească cu până la 25% mai multă putere. Chiptuning de CPA îmbunătățește plăcerea de a conduce. Utilizarea de zi cu zi și durabilitatea rămâne.

11.10.2018
  • Alfa Romeo 4C 1.8 Turbo

Consultați Chiptuning Made in Germany, cu CPA PowerBox Nitro Alfa Romeo dvs. va obține un impuls de performanță de până la 65 CP și 95 NM. Prin urmare, este inevitabilă o mai mare performanță și plăcere de a conduce.

28.02.2015
  • Alfa Romeo Brera 2.4 JTDM 20V

Mai multă putere la Alfa Romeo Brera prin chiptuning CPA.

12.06.2018
  • Alfa Romeo Giulia 2.9 V6 QV

Convingeți-vă de Chiptuning CPA, până la 644 CP și 758 NM sunt posibile prin CPA PowerBox. Rezultatele noi de vârf, precum și răspunsul accelerat îmbunătățit și tirajul sunt rezultatul.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.