40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Abarth 695 Tributo Ferrari 1.4T 132 kW

Creșterea performanței cu CPA PowerBox

Am testat Abarth 695 Tributo Ferrari. Rezultatul a fost mai mult decât pozitiv. Cuplul crescut este vizibil în timpul accelerației și a fost îmbunătățit răspunsul accelerației în intervalul de viteză mai mic. În testele noastre punem mare accent pe viața de zi cu zi și pe longevitate. În testul nostru pe termen lung, au fost simulate diferite situații cotidiene pentru a integra aceste rezultate în dezvoltarea de software. O creștere de 26% a performanței, combinată cu greutatea relativ mică a italianului, duce la o accelerare îmbunătățită, agilitate și plăcere de a conduce. Convinge-te acum!

diagrama de performanță Abarth 695 Tributo Ferrari
05.04.2017

Abarth : Încercări ulterioare

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

Reglarea Abarth Grande Punto cu CPA PowerBox. Optimizarea motorului cu dezvoltarea de software specificată auto.

21.06.2018
  • Abarth 124 Spider

Fratele puternic al Fiat 124 Spider obține o cură brutală de performanță prin CPA, până la 215 CP și 315 NM sunt posibile. PowerBox asigură un pasaj îmbunătățit și mai multă plăcere de a conduce.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.