Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Pe dyno: Jaguar F-Pace 30d

Informații privind dezvoltarea software-ului

Pentru înregistrarea datelor, am efectuat teste și măsurători extinse cu britanicul. După ce am dezvoltat software-ul special pentru Jaguar, am mers la dyno pentru măsurarea performanței și ajustarea fină. Aici, așteptările noastre au fost depășite clar. O creștere a performanței cu până la 82 CP este destul de remarcabilă pentru acest SUV, care este bine echipat cu performanțele sale în serie. Valorile super performante și o curbă de putere curată sunt rezultatul zilei de testare cu Jaguar F-Pace 30d. În plus, comportamentul de răspuns și puterea de tragere au fost îmbunătățite și optimizate în mod semnificativ.

Jaguar: Încercări ulterioare

08.10.2019
  • Jaguar XE 25t

Produse pentru creșterea performanței CPA Chiptuning cu software dezvoltat individual. CPA ConnectiveSystem este combinația dintre PowerBox și PedalBox pentru Jaguar.

20.11.2019
  • Jaguar F-Type Coupé 2.0

Performanțe de 105 Nm și 79 CP mai mult cu chiptuning Jaguar F-Type Coupé 2.0 de la CPA Performance. Teste intense și dezvoltare sofisticată de software pentru a obține rezultate uimitoare.

24.10.2018
  • Jaguar F-Type 3.0 K

Conexiunea dintre PowerBox Nitro și sistemul conectiv CPA obține performanțe uluitoare, menținând totodată controlul asupra manipulării. Este posibilă până la 84 CP mai multă putere.

13.06.2018
  • Jaguar F-Pace 35t AWD

Cu un software specific, Jaguar F-Pace atinge până la 424 de cai putere și 561 NM. Așadar, sunteți pregătiți pentru toate situațiile și terenurile, Jaguarul pare mai înnoitor și mai suveran.

04.02.2015
  • Jaguar XF 2.2 D

Chiptuning profesional cu noul Tuningbox de CPA.

05.06.2018
  • Jaguar XF 20t

Datorită CPA PowerBox, Jaguar XF dvs. își atinge potențialul maxim, puterea poate fi crescută cu până la 27%. Chiptuning prin CPA poate îmbunătăți performanța la volan și răspunsul la accelerație.

masini similare

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.