Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Porsche Macan S Diesel

Fratele cel mic al Porsche Cayenne în testul CPA

Sportiv și confortabil în același timp - așa că am simțit Porsche Macan. Cu motorul său V6 de 3 litri, Macan S Diesel oferă mândri 258 CP pe drum. Dar și aici, inginerii noștri au dorit să ia provocarea pentru a scoate ceva mai mult din acest SUV - cu succes: 70 CP suplimentare ar putea fi realizate cu ajutorul nostru PowerBox Nitro. Mai ales testul pe termen lung cu noul sistem CPA Connective și Macan a dovedit din nou marea combinație dintre PowerBox Nitro și PedalBox.

diagrama de performanță Porsche Macan S Diesel
03.03.2016

Porsche : Încercări ulterioare

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Experimentează viața de zi cu zi împreună cu performanțe grozave. CPA PowerBox Nitro oferă în noul Porsche Panamera Sport Turismo o creștere a performanței de până la 86 CP.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Puterea PowerBox a CPA Chiptuning, o creștere semnificativă a puterii. Acest lucru vă face mașina mai sportivă.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Prin chiptuning-ul nostru Porsche, s-ar putea realiza o creștere excelentă a performanței și un cuplu sensibil mai mare.

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Cu CPA PowerBox se poate obține o creștere a performanței de până la 80 CP, care este, de asemenea, vizibilă. Testele pe termen lung și dezvoltarea de software specifice motorului facilitează buna cooperare între CPA PowerBox și Porsche Macan S.

08.12.2020
  • Porsche 911 991 Turbo S

PedalBox-ul de la CPA Performance vă sprijină în diferite situații de conducere cu moduri diferite de la Eco II la Sport +. Astfel, puteți regla și controla răspunsul pedalei de accelerație, de la economic la sportiv.

29.07.2018
  • Porsche Cayenne (PO536)

Oferă-i țării tale Porsche Cayenne o putere suplimentară de până la 26%, astfel încât puterea să poată ajunge până la 427 CP. Experimentează V6 puternic în combinație cu CPA Chiptuning.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.