Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Mai mult Boost by CPA PowerBox

Micul cilindru cu patru cilindri capătă multă putere datorită Chiptuning Ford Fusion EcoBoost. Întrucât motorul a fost dezvoltat conform principiului de reducere a dimensiunilor, am fost foarte surprinși să obținem o ieșire constantă mult mai mare. Mândrul de 55 CP și toată creșterea cuplului de 24% ar putea fi încă bifat la acel runabout. În opinia noastră, această mașină combină eleganță, sportivitate, dinamică și expresivitate. Chiar și aspectul lui este un adevărat ochi, cu capota ușor alungită și farurile față cu aspect urât.
Prin urmare, CPA este convins de la Chiptuning Ford Fusion EcoBoost. Interesat? Apoi încercați și contactați-ne azi.

Ford: Încercări ulterioare

26.04.2019
  • Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi

Vă recomandăm sistemul conectiv CPA pentru Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi. Nivelurile de putere diferite și răspunsul schimbat al pedalei de accelerație aduc o nouă plăcere de a conduce.

20.08.2018
  • Ford Fiesta VIII 1.0 EcoBoost

Până la 175 CP și 225 NM sunt posibile cu PowerBox Nitro. Performanță îmbunătățită și consum optimizat la apăsarea unui buton, CPA PowerBox îți face inima să bată mai repede.

11.06.2019
  • Ford Galaxy III 2.0 EcoBlue

Dacă plecați în vacanță cu familia, vă recomandăm sistemul nostru CPA Connective pentru Ford Galaxy pentru o călătorie relaxată. Alegeți diferite niveluri de putere, după cum este necesar pentru a fi confortabil, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil sau sportiv.

09.03.2016
  • Ford C-Max (II) 2.0 TDCi

Un software special dezvoltat are ca rezultat CPA PowerBox să poată obține mai mult randament în intervalul de viteză mai mic. Comandați produsele noastre și experimentați singur diferența.

09.11.2019
  • Ford Ranger 2.0 TDCi

Puteți obține până la 50 CP și 118 Nm cu PowerBox pentru Ford Ranger 2.0 TDCi. În plus, cu ajutorul sistemului CPA Connective, puteți controla cu ușurință nivelurile de putere ale PowerBox prin PedalBox.

30.06.2015
  • Ford Mondeo V 2.0 Duratorq TDCi

Mai multă putere prin PowerBox al CPA. Reglarea motorului pentru Ford 2.0 TDCi Mondeo de CPA Chiptuning.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.